arndnl__ABF3774-bewerkt.jpg

Dinja van Liere

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

arndnl__ABF1523-bewerkt.jpg

John Tijssen

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

PK team - Hester.jpg

Hester Bransen

Al jaren is Hester van Ruitergevoel betrokken bij het PK team. Ze maakt vlogs tijdens de foto shoots en product- en behind-the-scenes video’s.  

 

Natuurlijk draagt ze haar favo merk PK elke dag tijdens trainingen en clinics.

Je kent haar van de instructievideo’s om je houding en zit te verbeteren en artikelen die ze schrijft voor Ruitergevoel en vakbladen binnen de paardenbranche. 

 

Met verschillende paarden rijdt ze in de sport. Ze geeft vooral veel trainingen tijdens privélessen, de populaire meerdaagse trainingen op het Ruitergevoel trainingscentrum en clinics door heel Nederland. 

 

Vind je het leuk om je houding en zit te verbeteren? Download dan helemaal gratis haar E-book: ‘De 4 elementen van een correcte houding en zit’ waar je mega veel tips krijgt! www.ruitergevoel.com

Inge Fokker

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

arndnl__ABF5721.jpg

Kirsten Beckers

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

arndnl__ABF4428.jpg

Joanne Neidhöfer

Ik ben Joanne neidhofer ben 13 jaar oud, en ben onwijs trots dat ik als jongste teamlid van PK elke dag mag shinen in deze gave kleding! 
 

Ik heb 2 eigen pony’s waarmee ik wekelijks mijn avonturen aan iedereen laat zien via mijn eigen YouTube kanaal: JoanneNeidhoferHorses 
 

Met mijn 9 jarige schimmel Pearcy’s Popeye start ik in de klasse Z2 dressuur op internationale wedstrijden en hoop ik ooit in het kader te mogen komen.
 

Ook heb ik een 8 jarige New Forest pony Belcampo’s Charmeur en die rijd ik ook Z2 dressuur, L springen en B crossen een echte allrounder dus!

 

Veel liefs Joanne 

ca9f26a0-374f-4218-bb18-427cf9eb181f.JPG

Ashley Brons

Ashley maakt al jaren deel uit van het PK team. Ze is woonachtig in Werkendam en heeft daar ook haar eigen stal. Hier traint zij haar eigen paarden, paarden van andere en geeft zij les.

 

Op dit moment rijdt zij met 4 paarden in de Sub-Top, SB San Diego, SB Detroit, SB Gibson en SB Farewell.Met SB San Diego rijd zij ook internationaal Grand Prix. Met SB Detroit en SB Gibson internationaal Lichte Tour.

De meeste paarden zijn vanaf veulen af aan bij Ashley op stal. Ze is dan ook erg trots dat zij al deze paarden zelf heeft opgeleid. 

Ashley vertelde dat ze elk seizoen weer een vreugde sprong doet bij het zien van de collectie. Dat vinden wij natuurlijk enorm leuk om te horen!

 

Ashley is blij dat zij tot het PK team behoort en hoopt op nog een super leuke en lange samenwerking!

PK International Sportswear

Putkop 10

3481 LL Harmelen

Nederland

Tel: +31 (0) 348 44 33 66

Mail: info@pkinternational.nl

Klantenservice

Dealers

Contact

Volg ons op

© PK International Sportswear