top of page

Working at PK International Sportswear

Allround Stagiaire

PK International Sportswear is een internationaal Nederlands sportmerk dat zich vol enthousiasme richt op de wereld van de paardensport sinds 2000. Naast de hippische wereld zijn we ook op de skipistes terug te vinden. Daarnaast zie je zie je PK Sportswear ook op de tennisbaan, golfbaan en op het hockeyveld. Twee keer per jaar is er een collectie met onder meer jassen, fijne sweaters, t-shirts van technisch materiaal, stoere polo's (ook voor de mannen), paardrijbroeken met hippe prints, sokken en zijn er ook accessoires. PK International Sportswear is onder andere verkrijgbaar in Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Scandinavië, Canada, Australië en meer.

Tijdens jouw stage bij PK zal je ondersteuning bieden tijdens alle dagelijkse werkzaamheden op het gebied van online marketing, productie, verkoop en logistiek.

Voorbeelden van het takenpakket: 

- Mede verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en evenementen

- Plannen en uitvoeren van bijbehorende activiteiten.

- Onderhouden van zowel interne als externe contacten (ondernemers, vormgevers, etc.).

- Onderhouden en beheren websites en social media.

- Promotie en PR werkzaamheden uitvoeren.

- Online en offline marketingactie uitzetten.

- Diverse ondersteunende werkzaamheden.

 

Heb jij affiniteit met het merk PK, ben je een paardenliefhebber en weet je van aanpakken? Wil jij werken in een klein team waarbij je volledig mee wordt geteld en waar je veel verantwoordelijkheden krijgt? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar marieke@pkinternational.nl en wie weet loop jij binnenkort stage bij PK.

bottom of page